КОМЕРТОРГ ЕООД е дружество, създадено през 1997г. със седалище в град Стара Загора, Булстат 123072262.  Актуално състояние на фирмата от страницата на Търговския регистър.
Своята дейност дружеството развива в три направления:
Първо – Изграждане и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви, термопомпени, хидрофорни и ВиК инсталации в битови и промишлени обекти.
Второ   –  Сервизна дейност:  ремонт на котли, помпи, хидрофорни инсталации, подръжка на отоплителни, слънчеви, термопомпени инсталации.
Трето – Продажба на материали, съоръжения и компоненти за изграждането на съответните инсталации.
 
За изминалите години дружеството ни успя да се утвърди като една от водещите монтажни фирми в Старозагорски регион. Натрупаният богат опит дава възможност на специалистите във фирмата да използват най-добрите материали от доказани на пазара производители. Така нашите клиенти получават едни наистина качествени и дълготрайни продукти. Днес дружеството ни партнира с надеждни марки като
WILO SE – Германия
ARISTON– Италия
VIESSMANN – Германия
HERZ – Австрия
ROCA – Испания
TERMOMAX – Унгария.
От 2008 година КОМЕРТОРГ ЕООД е основен дистрибутор за региона на продуктите на WILO SE – реномиран европейски производител на водни помпи и системи за вода. Важно за нас и за нашите клиенти е сервизното обслужване във фирмата. То е обособено като самостоятелна дейност и разполага с необходимото за целта оборудване – специализирана литература, специфичните за дейността инструменти и пособия, както и  техническа база със стенд за изпитания и настройки. Като гарант за бързото и качествено отстраняване на повреди и неизправности при нормална експлоатация на съоръженията, КОМЕРТОРГ ЕООД е оторизиран сервиз на:
Вило България ЕООД (диагностика и ремонт на водни помпи и системи за вода),    
Рока България АД (обзавеждане за баня – ремонт и поддръжка),
FAYANS Каспичан (смесителни батерии, механизми за тоалетни казанчета – гаранционен и извън гаранционен ремонт и поддръжка).